Környezetvédelmi politikánk

A DANKA Irodatechnikai Kft felismerte, hogy jövőnk záloga a környezet védelme és a jelenlegi környezeti körülmények megőrzése. Célul tűzzük ki, hogy irodatechnikai szolgáltatási és - eszköz értékesítési tevékenységünk során a vállalat külső és belső érdekelt feleinek igényeit messzemenően figyelembe vesszük, továbbá figyelmet fordítunk a nemzetközi és nemzeti nyilatkozatok, valamint a vonatkozó jogi és egyéb szabályozások, kötelezések által támasztott követelmények betartására.

Célunk, hogy felelős gondolkodásunkkal olyan új vállalati magatartást alakítsunk ki, amelynek eredményeképpen a működésünk által okozott környezeti terhelést csökkentjük. Azonosítjuk, elemezzük működésünk környezeti tényezőit és hatásait, majd célkitűzéseinknek megfelelő programokat hozunk létre, amelyhez a vezetés biztosítja a szükséges erőforrásokat. Tudatosan szabályozzuk környezeti teljesítményünket folyamatosan növelve azt, és hasonló elkötelezettséget várunk el partnereinktől is.

A fenti célok eléréséhez takarékosan bánunk az erőforrásokkal, keressük az újrahasznosítás lehetőségeit, modern berendezéseket és technológiát alkalmazunk, oktatásokkal biztosítjuk, hogy dolgozóink minden szinten ismerjék és elfogadják céljainkat, valamint folyamatosan fejlesztett környezetirányítási rendszert vezetünk be és tartunk fenn az ISO 14001:2004 követelményeknek megfelelően.

Környezetvédelem


A DANKA Irodatechnikai Kft felismerte, hogy jövőnk záloga a környezet védelme és a jelenlegi környezeti körülmények megőrzése. 

Minőségbiztosítás


A Danka Irodatechnikai Kft. szolgáltatási és értékesítési tevékenységével törekszik megrendelőit magas színvonalú termékkel kiszolgálni!

Rendezvények


Rendezvényeink folyamatos feltöltés alatt vannak!

Keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén.

Közbeszerzés


Közbeszerzési vevőszolgálat:

Elérhetőségek:

1149 Budapest
Róna u. 120-122.
Tel: 06-1/469-6956
Fax: 06-1/469-6962

email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.