Minőségpolitikánk

A Danka Irodatechnikai Kft. szolgáltatási és értékesítési tevékenységével törekszik megrendelőit az előírásoknak és az elvárásoknak megfelelően magas minőségi színvonalú termékkel kiszolgálni és szolgáltatást nyújtani, ezzel biztosítva és erősítve a Danka Irodatechnikai Kft. jó piaci helyzetét.

A Danka Irodatechnikai Kft. tevékenységének középpontjában a megrendelők megelégedettségére való törekvés áll.

A Danka Irodatechnikai Kft. célja:

Stabil háttér biztosítása, amellyel a Danka Irodatechnikai Kft. törekszik a technikai, szolgáltatási minőség, szerviztechnikusai, - mérnökei szakmai színvonalának és ezáltal a cég által nyújtott színvonal állandó javítására.

Az ISO 9001:2008 / MSZ EN ISO 9001:2009 nemzetközi szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer működtetése, amely egy garanciát ad üzletfeleink számára.

A Danka Irodatechnikai Kft. céljainak elérése érdekében:

- A cégvezetés évente minőségcélokat fogalmaz meg, melyet folyamatosan figyel, elemez és értékel.
- A cég teljes kollektívája azért dolgozik, hogy biztosítsa, és fokozza a jelenlegi és leendő üzletfelek megelégedettségét kifogástalan, versenyképes termékek időben történő szállításával, illetve szolgáltatásainak legmagasabb szinten történő teljesítésével.
- A cég minden egyes tevékenysége gyakorlása közben különös figyelmet fordít a jogszabályi előírások betartására – különös tekintettel a termékfelelősségre vonatkozó szabályokra - , tevékenységét kizárólag a törvényi előírásokat figyelembe véve folytatja.
- Cég vezetői gondoskodnak a célok, az irányok és a szervezet belső környezetének egységéről.
- Minden munkatárs felelős saját munkája minőségéért, folyamatos fejlődéséért, melynek feltételeit (személyi és tárgyi) az ügyvezető igazgató biztosítja.
- A cég legfőbb célkitűzései között szerepel a gyártókkal való mind szorosabb együttműködés a nyújtott szolgáltatási színvonal emelése érdekében
- A minőségirányítási rendszert és a meghatározott folyamatok eredményességét folyamatosan méri és azok eredményének alapján fejleszti.
- Szervezetünk célja a folyamatos tökéletesítés.
- Kötelességnek tekinti a cégvezetés, hogy kölcsönösen előnyös kapcsolatot építsen ki beszállítóikkal, vevőikkel és felhasználóikkal.
- Cégünk kiemelt figyelmet fordít működése során a minőség fenntartása mellett a környezetének kímélésére, és környezettudatos magatartás folytatására.

A Danka Irodatechnikai Kft. vezetése és dolgozói tisztában vannak azzal, hogy a változó piaci helyzetben fennmaradni, fejlődni csak úgy lehet, hogy minden eszközzel igyekszünk megfelelni a vevők, megrendelők a termékeinkkel szembeni minőségi, költség szerinti és határidős elvárásainak. 

Környezetvédelem


A DANKA Irodatechnikai Kft felismerte, hogy jövőnk záloga a környezet védelme és a jelenlegi környezeti körülmények megőrzése. 

Minőségbiztosítás


A Danka Irodatechnikai Kft. szolgáltatási és értékesítési tevékenységével törekszik megrendelőit magas színvonalú termékkel kiszolgálni!

Rendezvények


Rendezvényeink folyamatos feltöltés alatt vannak!

Keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén.

Közbeszerzés


Közbeszerzési vevőszolgálat:

Elérhetőségek:

1149 Budapest
Róna u. 120-122.
Tel: 06-1/469-6956
Fax: 06-1/469-6962

email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.