Kapcsolatfelvétel termékhez

Név 
Cégnév 
Telefonszám 
E-mail cím 
Megjegyzés 
Biztonsági szó:*  ytwoi Kérem segítsen elkerülni a SPAM-okat!
    

Kodak szkenner Scan Station 500

Okos, gyors, könnyű, felhasználóbarát, csendes, biztonságos a Kodak Scan Station 500 Szkenneljen közvetlenül e-mail-be, helyi hálózati könyvtárba, távoli FTP tárhelyre, hálózati nyomtatóra, hordozható USB tárolóra, Fax készülékre, kereshető tartalmú PDF-be egy eszközzel! A Kodak Scan Station 500 mindezt tudja és még ennél is többet.

Ez a robosztus, megbízható és kompakt készülék már valóság a dokumentumok megosztás megoldásai közt. Együttműködik meglévő hálózatával, használatához nincs szükség további hardverre vagy szoftverre.Innovatív és ösztönös: a színes nagyméretű LCD érintőképernyő az irodában mindenki számára egyszerűvé teszi a használatát, segítségével több helyre küldheti dokumentumait egyidőben. Hivja elő vezérlő központot a dokumentumainak automatikus menedzseléséhez. Forradalmasítsa a fejlődést az iroda hatékonyságának növeléséhez! 30 lap / perc sebességével ideális irodai partner!

További információ a készülékről :

Az eszközhöz további opciók érhetők el, ehhez kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Környezetvédelem


A DANKA Irodatechnikai Kft felismerte, hogy jövőnk záloga a környezet védelme és a jelenlegi környezeti körülmények megőrzése. 

Minőségbiztosítás


A Danka Irodatechnikai Kft. szolgáltatási és értékesítési tevékenységével törekszik megrendelőit magas színvonalú termékkel kiszolgálni!

Rendezvények


Rendezvényeink folyamatos feltöltés alatt vannak!

Keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén.

Közbeszerzés


Közbeszerzési vevőszolgálat:

Elérhetőségek:

1149 Budapest
Róna u. 120-122.
Tel: 06-1/469-6956
Fax: 06-1/469-6962

email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.