Kapcsolatfelvétel termékhez

Név 
Cégnév 
Telefonszám 
E-mail cím 
Megjegyzés 
Biztonsági szó:*  fxoad Kérem segítsen elkerülni a SPAM-okat!
    

Kodak szkenner i1120

Kicsi de erős a Kodak i1210 és i1220 típusú dokumentumszkennere. Az automata lapadagolóval felszerelt készülékkel 45 oldal/perc sebességgel szkennelhet a normál papírtól kezdve a műanyag bankkártyákig szinte mindent, akár 863 mm hosszúságig.A Kodak i1210 és i1220 készülékével számtalan dokumentumtípust készíthet el a szkennelt képeiből, sőt kereshető tartalmú PDF fájl elkészítésére is lehetősége van.

Smart Touch

A SmartTouch egyedülálló funció használatával egy gombnyomással indíthatja el nem csak a szkennelést, de a munkájához a legmegfelelőbb szkennelő alkalmazást is. A beszkennelt dokumentumokat:Elmentheti fájlbaElküldheti e-mail-benKinyomtathatjaÁtadhatja más alkalmazások számára, melyek támogatják a TIFF, JPEG, RTF, PDF vagy kereshető tartalmú PDF fájlokat

.A készülékcsalád egyedülálló tulajdonsága a dönthető készüléktest, amellyel az alkalmazáshoz legmegfelelőbb dölésszögbe állíthatja a készüléket.Döntött készülék a nagymennyiségű dokumentumok szkenneléséhezÁlló készülék az alkalmi szkenneléséhezTökéletes képminőségA 600 dpi felbontással szkennelt tűéles képek a Perfect Page technológiával feldolgozva verhetetlen minőséget nyújtanak felhasználói számára. Nem lesz többé szüksége az újraszkennelésre. Sebessége 20 lap/perc

További információ a készülékről :

Az eszközhöz további opciók érhetők el, ehhez kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Környezetvédelem


A DANKA Irodatechnikai Kft felismerte, hogy jövőnk záloga a környezet védelme és a jelenlegi környezeti körülmények megőrzése. 

Minőségbiztosítás


A Danka Irodatechnikai Kft. szolgáltatási és értékesítési tevékenységével törekszik megrendelőit magas színvonalú termékkel kiszolgálni!

Rendezvények


Rendezvényeink folyamatos feltöltés alatt vannak!

Keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén.

Közbeszerzés


Közbeszerzési vevőszolgálat:

Elérhetőségek:

1149 Budapest
Róna u. 120-122.
Tel: 06-1/469-6956
Fax: 06-1/469-6962

email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.