Kapcsolatfelvétel termékhez

Név 
Cégnév 
Telefonszám 
E-mail cím 
Megjegyzés 
Biztonsági szó:*  hmqpt Kérem segítsen elkerülni a SPAM-okat!
    

Canon Therefore

Therefore™
Ha az alkalmazottak munkaidejük 54 százalékát az információk keresésével töltik, ez nemcsak frusztráló, hanem a produktivitás pazarlása. A Canon Therefore™ megoldása egy könnyen beépíthető dokumentumkezelő rendszer segítségével növeli a hatékonyságot, biztosítva mindenki számára a szükséges információkhoz történő azonnali és biztonságos hozzáférést. Az Therefore™ lehetővé teszi, hogy minden, a vállalkozása számára fontos információt strukturáljon. Segítségével keresheti, előhívhatja, megtekintheti, szétválogathatja, csoportosíthatja és megoszthatja dokumentumait; azonnal felvehet, rendszerezhet bármilyen tartalmat, és hozzáférhet azokhoz, valamint a fontos üzleti folyamatok egyszerűsítése érdekében automatizált munkafolyamatokat hozhat létre. Az Therefore™ használata egyszerű, az alkalmazottak minimális betanítása jóval hatékonyabb munkát eredményez.

Környezetvédelem


A DANKA Irodatechnikai Kft felismerte, hogy jövőnk záloga a környezet védelme és a jelenlegi környezeti körülmények megőrzése. 

Minőségbiztosítás


A Danka Irodatechnikai Kft. szolgáltatási és értékesítési tevékenységével törekszik megrendelőit magas színvonalú termékkel kiszolgálni!

Rendezvények


Rendezvényeink folyamatos feltöltés alatt vannak!

Keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén.

Közbeszerzés


Közbeszerzési vevőszolgálat:

Elérhetőségek:

1149 Budapest
Róna u. 120-122.
Tel: 06-1/469-6956
Fax: 06-1/469-6962

email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.