Ebben a kategóriában nincsenek cikkek. Ha megjelennek ezen az oldalon az alkategóriák, akkor azok tartalmazhatnak cikkeket.

Alkategóriák

 • Multifunkciós berendezések

  Multifunkciós berendezések fejezetünkben megtalálhatók mindazon berendezéseink, melyek nem csak nyomtatnak, hanem több funkcióval is rendelkeznek : Nyomtatnak, másolnak, scannelnek és akár faxolnak is.

  Ezek a berendezések kiválóan alkalmasak több eszköz kiváltására az irodánkban, s ez nem csak a helykihasználásban segít számunkra, de akár jelentős költségeket is megtakaríthatunk.

 • Nyomtatók

  Nyomtatók fejezetünkben szerepeltetett eszközeink hosszú év tapasztalata által összeállított vállogatott eszközök, melyeknél a felhasználói igényeket valamint a megbízható és gazdaságos működést vettük figyelembe.

  Ebben a fejezetben a preferált gyártók legújabb és legmeghatározóbb nyomtatóit találhatják.

  Bátran állíthatjuk, hogy nincs olyan felhasználói igény, melyre nem találnak megbízható megoldást a nyomtatóink között. 

 • Nagyformátumú mérnöki rendszerek

  Nagyformátumú és mérnöki rendszereinket ajánljuk olyan vállalkozások számára, ahol a precizitás, a funkciók sokasága és tökéletessége a műszaki paraméterekkel együtt alkotja a berendezéseel szemben támasztott igényeket.

  Berendezéseink műszaki paraméterei - akár a sebességük - és funkcióik biztosítják a felhasználót abban, hogy a kívánt eredmény eléréséhez egy megbízható társra tett szert ezen eszközök esetében.

 • Szkennerek

  Szkennerek fejezetünkben abból adódóan, hogy a Danka Irodatechnikai Kft. a

  KODAK Magyarországi hivatalos viszonteladója,

  elsősorban KODAK szkennereinkat ajánljuk, de természetesen itt is megtallhatók más gyártók  kiváló termékei.
   

 • Szoftveres megoldások

  A Tisztelt felhasználó itt pontos választ és megoldást találhat olyan fontos kérdésekre mint a költségfigyelés és a dokumentunkezelés néha nem is olyan egyszerű kérdéskörére.

  A mai kihívások egyik fontos sarokköve, hogy a költségeinket korlátok között és ellenőrzésünk alatt tudjuk tartani. Nyomat előállítás és a dokumentumkezelés területére  számos megoldást találhatnak erre ebben a fejezetben.

 • Egyéb irodatechnikai termékek

Környezetvédelem


A DANKA Irodatechnikai Kft felismerte, hogy jövőnk záloga a környezet védelme és a jelenlegi környezeti körülmények megőrzése. 

Minőségbiztosítás


A Danka Irodatechnikai Kft. szolgáltatási és értékesítési tevékenységével törekszik megrendelőit magas színvonalú termékkel kiszolgálni!

Rendezvények


Rendezvényeink folyamatos feltöltés alatt vannak!

Keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén.

Közbeszerzés


Közbeszerzési vevőszolgálat:

Elérhetőségek:

1149 Budapest
Róna u. 120-122.
Tel: 06-1/469-6956
Fax: 06-1/469-6962

email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.