A kínálatunkban szereplő különböző teljesítményű Ricoh és HP multifunkciós berendezéseink a legmodernebb műszaki megoldásokat biztosítják az Önök számára, jól illeszkednek számos irodai és gyártási környezetbe.

Ezek a berendezések kiválóan alkalmasak több eszköz kiváltására az irodánkban, s ez nem csak a helykihasználásban segít számunkra, de akár jelentős költségeket is megtakaríthatunk.

Multifunkciós
berendezések

Ricoh nyomdai
rendszerek

A Ricoh nagy sebességű, nagy teljesítményű nyomtatói hatékony megoldást kínálnak a nyomtatószalonok- vagy a nagy volumennel dolgozó vállalati nyomtatórészlegek számára.

Vágott íves papírok feldolgozására szolgáló berendezések széle köre áll rendelkezésre az egyedi Ügyféligények professzionális kiszolgálásához.

Napjaink irodai környezetének szerves része az egyfunkciós, személyi vagy csoportos nyomtatók. Választékunkból, a legújabb Ricoh és HP termékek közöl, személyre szabott ajánlatot tudunk biztosítani, hogy megtalálják az Önök igényeinek legjobban megfelelő eszközt.

Nyomtatók

Szoftveres megoldások

A mai kihívások egyik fontos sarokköve, hogy a költségeinket korlátok között és ellenőrzésünk alatt tudjuk tartani. Költség- és ezsközmenedzsment területén számos megoldást kínálunk a hatékony üzemeltetés támogatása érdekében.

Ricoh @Remote: a Ricoh eszközkezelő szoftvere lehetővé teszi az egész flotta teljesítményének és ökológiai lábnyomának folyamatos felügyeletét, könnyű optimalizálását a készülékek részletes adatainak begyűjtésével és használható információkká alakításával.

HP Web Jetadmin: növelje hatékonyságát a HP Web Jetadmin szoftverrel. Ez a minden eddiginél gyorsabban és egyszerűbben használható nyomtatófelügyeleti szoftver most új funkciókat és képességeket kínál, és megerősített biztonságának köszönhetően jobb védelmet is biztosít a nyomtatási környezet számára.

SafeQ: a YSoft cég SafeQ nyomtatásfelügyeletet biztosító szoftvere világszínvonalú moduláris megoldásai révén a különféle vállalatok, cégek és intézmények hatékonyan felügyelhetik a nyomtatási környezetüket, csökkenthetik a költségeiket, fokozhatják a dokumentumaik biztonságát és megfelelőségét, eredményesebbé tehetik az irodai feladatokat és minimalizálhatják a nyomtatás környezetre gyakorolt hatásait. 

PaperCut: a PaperCut rendszer a beágyazott szoftver és a hardver integrációját használva a felügyelete alá bevont géppark teljes körű vezérlését biztosítja. Napjaink modern multifunkciós készülékei intelligens érintőképernyővel rendelkeznek és képesek beágyazott szoftverek futtatására közvetlenül magán az eszközön. A beágyazott megoldások lehetővé teszik a nyomtatáskezelő szoftverünket használva nyomon kövessük a közvetlen gép használatot, legyen szó másolásról, faxolásról vagy szkennelésről, de például a felhasználók PIN kódos vagy akár mágneskártyás azonosítását és user szintű költség követését, költséghelyezését.

Társaságunk a piacon legelterjedtebb nyomtatókhoz hatalmas választékban kínál kellékanyagokat. A magas minőségű tintapatronok és tonerkazetták garantálják, hogy ügyfeleink nyomat előállító eszközei folyamatosan kimagasló teljesítményt nyújtsanak.

Kellékanyagok

Szkennerek

Kínálatunkban a Kodak és HP gyártók dokumentum szkennereinek széles választéka áll rendelkezésre, a legkisebb teljesítménytől a legnagyobb üzemi méretig, melyek az újonnan beépített technológiáknak köszönhetően kimagasló képminőséget garantálnak. 

A prezentációkhoz és vizuális kommunikációhoz a Ricoh az eltérő ügyfél igényeknek megfelelőan számos digitális projektort kínál. Legyen szó egyszerű multimédiás projektorról vagy csúcskategóriás készülékről, termékválasztékunkból megtaláljuk az Ön igényének leginkább megfelelő típust.

Iratmegsemmisítők széles választékát kínáljuk, legyen szó akár a személyes használatra szánt egyszerűbb gépektől a nagy mennyiséget gyorsan megsemmisítő nagyteljesítményű eszközökig.

Egyéb irodatechnikai
termékek
Egyéb irodatechnikai
termékek

VIlágítás és Solar
rendszerek

Vállalatunk az ügyfelek igényei szerint alakított megoldásokat kínál a belépőszinttől egészen a komplex, intelligens, LED világítási rendszerekig. A napelem rendszerek forgalmazásától kezdve a tervezés és méretezésen át biztosítunk komplex szolgáltatást megrendelőink számára. A zöld energia elkötelezett híveként célunk, hogy csökkentsük az Ön energiafüggőségét.

Szerviz szolgáltatások széles választékával állunk ügyfeleink rendelkezésére, legyen szó eseti szervizről vagy éppen egyedi keretszerződésről. Szerződéses szolgáltatások esetén a rendszeres karbantartásoknak, javításoknak köszönhetően, a berendezések kényszerű állásideje minimálisra csökken, míg élettartamuk meghosszabbodik, a partner mindig ugyanazon, magas színvonalú, szerződésben garantált SLA szolgáltatást kapja.

A bérlet, mint finanszírozási forma széles körben elterjedt megoldás gépek tőkekímélő beszerzésére. Hosszú távú finanszírozást jelent (24-60 hónap), Önnek nem kell az eszköz használatba vételéhez a teljes vételárral rendelkeznie. Az összes gépköltség előre tervezhető, biztosított a folyamatos, üzemképes működtetés.

Szerviz finanszírozás